Deponované peníze u mzdové účetní

Dobrý den mám povoleno udlužení ale stále čekám na poslední přeskumné jednání a tím bych měl být v insolvenci uplně zaveden ale můj dotaz je ten že už čekám asi 5 měsí a mám deponizované peníze u mého zaměstnavatele a chtěl bych aby mi je paní se mzdovky poslala na můj účet s tím že jsem napsal a poprosil svého insolvenčního spravce aby jí informoval a on ji to poslal a napsal tak se stalo ale na mzdovce moc nadšení nebylo říkala až to budu mit uplně schválené tak že potom je na toto nějáká klička to muj dotaz potřebuji ty peníze tak děkuji.

Dobrý den, deponované peníze by Vám měla mzdová účetní vyplatit jakmile jí přijde usnesení o schválení oddlužení plněním splátkového kalendáře, až na základě tohoto usnesení má dispoziční oprávnění k penězům dlužník. Oddlužení máte zatím pouze povolené a v případě, že nedojde ke schválení oddlužení, ale bude prohlášen konkurs tak náleží peníze do majetkové podstaty a budou rozděleny věřitelům.

Pozor: od 1.6. 2019 dochází ke změně a na tyto deponované finanční prostředky již nebude mít nárok dlužník, ale budou vyplaceny věřitelům nad rámec splátkového kalendáře. 

 

Chcete se nás také na něco zeptat?

Osobní
oddlužení

Adresy pro poskytování poradenství:
Štíty, náměstí Míru 57 - úřední hodiny v pátek od 8:00 - 14:00
Lanškroun, Purkyňova 101 - úřední hodiny v pondělí - pátek od 7:00 - 16:00

Čas schůzky v Lanškrouně je možné domluvit i v jinou dobu, např. v sobotu

telefon: +420 733 579 000
email: info@urban-ak.cz
Pozor: Osobní schůzku je potřeba mít domluvenu emailem anebo telefonicky.

Úvod O nás Kontakty Oddlužení Kalkulátor Poradna Vzory ke stažení Slovník
copyright © 2017 mgr. jan urban | design jewellphoto | developed by milan schembera